Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekoptreden Bricked Out

11 juni @ 19:30 - 20:30

BRICKED OUT, een warmwaterbron van zweefgeluiden op een frisse zomeravond. Ze ontmoetten elkaar op de middelbare school en groeiden uit tot de alternatieve popband die je herinnert aan de kracht van vriendschap en je diepgewortelde onbevangenheid. Met hun energieke shows werden ze “de Kei” van Amersfoort, en veroverden ze Utrecht en omstreken. De inspiratie die ze halen uit bands als Sticky Fingers, Turnover, Arctic Monkeys en Tame Impala, wordt gevoelsmatig gebalanceerd tot een krachtig, raak en dromerig geheel.

Nadat ze in Januari de studio indoken met producer Jurriaan Sielcken (Jett Rebel, Lucas Hamming, Maple) eindigden ze met hun debuut EP ‘Sleep Tight Tonight’. De 5 songs op de EP zijn groovy en dansbaar, maar tegelijkertijd meeslepend, intiem en eerlijk. De band heeft zijn sound geperfectioneerd met inspiraties uit verschillende tijdperken van popmuziek, wat heeft geleid tot tracks die zowel modern als nostalgisch klinken.

Gegevens

Datum:
11 juni
Tijd:
19:30 - 20:30

Organisator

Cultuurweek Leusden
Telefoon:
0616445764 - Annemiek van Raalten
E-mail:
cultuurweekleusden@gmail.com

Locatie

De Korf
De Smidse 1
Leusden,
+ Google Maps

Mis je of organiseer je zelf een nieuw evenement voor / door Oekraïense vluchtelingen? Meld dan een nieuwe evenement hier aan.